Het kantoor


Advocate Anke Swinkels is ruim 20 jaar als strafrechtadvocate te Eindhoven werkzaam en heeft zich volledig gespecialiseerd in het verlenen van rechtsbijstand in straf- en jeugdzaken, welke rechtsgebieden ook geregistreerd zijn in het rechtsgebiedenregister.

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij haar voorop in een kwalitatief hoogstaande afwikkeling van zaken. De cliënt en zijn belangen zijn het belangrijkst.

Wanneer u door politie en/of justitie verdacht wordt van een strafbaar feit, dan kan dat voor u en uw omgeving zeer ingrijpende gevolgen hebben. Denk daarbij aan de mogelijkheid van een aanhouding, voorlopige hechtenis, doorzoeking, inbeslagneming van uw eigendommen, invordering van uw rijbewijs enzovoorts.

Het is al daarom van groot belang dat u zich in uw strafzaak laat bijstaan door een deskundige en zeer gedreven professional die u, uw strafzaak én uw omgeving de volle aandacht geeft. U bent dan bij haar aan het juiste adres!

Mocht Advocate Anke Swinkels niet in de gelegenheid zijn u bij te staan, dan wordt zij vervangen door Advocaat Paul Saris. De interne klachtenregeling van het kantoor kunt u als PDF downloaden. Het kantoor beschikt niet over een stichting beheer derdengelden.

Copyright 2020 - Anke Swinkels en Paul Saris | Advocaat Eindhoven strafrecht jeugdrecht